Cine sunt: Creștin Ortodox, Front-end Web Developer / Web Designer

Statuie Vlad Țepeș - Ciprian Țepeș - Creștin Ortodox, Front-end Web Developer / Web Designer

Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!
(Scrisoara a III-a, M. Eminescu)

Departe de a fi vreun pui de filozof sau de a avea tangeță cu scrisul îmi place să mă aflu în treabă și să-mi dau cu părerea despre unele / altele. Niciodată nu mi-a făcut plăcere să scriu însă din când în când voi adăuga câte un articol pe acest site. Vă rog să fiți îngăduitori cu stilul meu de a scrie și dacă observați greșeli sau neajunsuri, îmi cer iertare pentru neputințe.

Socializarea se poate face în mod fizic și direct iar Biserica o facilitează.

Pasiunea pentru site-uri web a început din 2002 iar în 2006 am început să cunosc mai bine despre ce e vorba în legătură cu site-urile web, urmând ca în 2007 să lucrez ca web designer la Mood Media în București. Din 2009 sunt „freelancer” și am avut plăcerea să colaborez atât cu firme mici (ex: Florăria Inei) cât și cu firme mari (ex: InterAgro, Fibrobeton) dar în principal cu oameni din afara țării cum ar fi Anglia, Elveția, Canada, America. Puteți vedea site-urile la care am lucrat ca web designer și/sau web developer pe www.cippo.ro

Sunt absolvent al Facultății de Informatică Economică din cadrul Universității Româno-Americane (București) și al Facultății de Teologie din cadrul Universității Lucian Blaga (Sibiu). Știu că cele două nu prea au nimic în comun însă prima facultate m-a ajutat din punct de vedere profesional iar a doua din punct de vedere spiritual, duhovnicesc.

În acești ani de muncă am învățat că este insuficient un site web. Trebuie cunoscută audiența, creată imaginea online, creat și structurat conținutul și în același timp optimizat pentru motoarele de căutare (în principal Google) plus o participare cât de cât activă pe rețelele de socializare (în principal Facebook). Altfel sunt bani aruncați.